Четверо постраждалих внаслідок російських атак на Херсонщині, – МВС

Четверо постраждалих внаслідок російських атак на Херсонщині, – МВС

Окупанти атакували Херсон безпілотниками, внаслідок чого поранення отримали двоє працівників поліції та двоє цивільних. Про це повідомляє Національна поліція України.

Окупанти вдарили по службовому автомобілю. Серед поранених – двоє працівників поліції та двоє цивільних.

Окупанти атакували безпілотниками Дніпровський район Херсона. Внаслідок ворожих ударів вдень пошкоджено цивільний автомобіль та постраждав 57-річний чоловік, який у момент атаки перебував на вулиці.

Вдень відбулася цілеспрямована атака російського безпілотника на службовий автомобіль слідчо-оперативної групи поліції. Внаслідок удару транспортний засіб зазнав механічних пошкоджень.

Двоє молодих співробітників херсонської поліції, 21 та 22 років, постраждали під час нападу. У них діагностовано контузії, а один з правоохоронців отримав поранення обличчя.

Цей інцидент демонструє продовження тактики прицільних атак на українських правоохоронців, що становить серйозну загрозу для їхньої безпеки під час виконання службових обов'язків у прифронтовій зоні.

Нагадаємо, у Миколаєві, орієнтовно на площі 30 гектарів, вирує масштабна пожежа на відкритій території. Про це повідомила пресслужба ДСНС.

Як писали "Ми-Україна" раніше, під час російської атаки на Україну з використанням безпілотників Shahed, мешканці прикордонних районів Румунії повідомили про звуки вибухів на території своєї держави. Про це повідомляють румунські ЗМІ.

Головне