Чернєв: Росія і її лідер - це гопніки, які розуміють виключно мову сили

Чернєв: Росія і її лідер - це гопніки, які розуміють виключно мову сили

Росія і лідер цієї країни Володимир Путін це гопніки, які розуміють виключно мову сили. Таку думку висловив голова української делегації в ПА НАТО Єгор Чернєв в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна". 

"Є один рецепт, як росію змусити припинити ракетний терор. Перший рецепт - це ракетна програма. Потрібно розуміти взагалі менталітет росії. Росія і її лідер - це гопніки, які розуміють виключно мову сили. Якщо вони отримають у відповідь прочухан, то вони починають здавати назад. Ви подивіться, вони намагаються напасти виключно на ті країни, які їм здаються більш слабкими. Вони не пішли на країни Балтії. Тому що країни Балтії це країни НАТО. Хоча я думаю, що для них це був би ласий шматочок", - зазначив Чернєв.

Разом з тим він наголосив, що коли Україна матиме далекобійні ракети, росія буде більш обережною щодо ударів по українській території.

"Коли у нас будуть такі ракети, які досягатимуть Кремля, Уралу чи за Урал, і будуть летіти у відповідь на ті ракети, які вони запустять, то вони тричі подумають, чи потрібно запускати чи не потрібно. Ось це і є гарантія нашої безпеки. І це те, про що ми просимо наші країни-партнери. Що, перше, інвестуйте в наш військово-промисловий комплекс, в тому числі задля розробки ракетних програм. Надайте нам все необхідне озброєння, озброєння стримування, не нападу, нам не потрібно першими бити по російській федерації. Але російська федерація має розуміти, що у відповідь прилетить", - наголосив Єгор Чернєв.

Як повідомляли "Ми-Україна", Франція вирішила передати Україні далекобійні ракети. Такі ракети потрібні українським Силам оборони для контрнаступальних дій.

Головне