Подоляк: росія чітко розуміє, як треба позбуватись санкцій

Подоляк: росія чітко розуміє, як треба позбуватись санкцій

"Чернетка" домовленостей між ООН і росією дає рф попередній алгоритм того, як позбуватись санкцій. Зокрема, це змінить окупантів більше бити по цивільній інфраструктурі. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” на каналі “Ми-Україна”.

“Перший маленький крок під пафосні заяви про відновлення "зернової угоди", буде означати, що зняли певні санкції з хімдобрив, зернові, страхові, далі буде наступний крок. Що це означає? Це означатиме, що росія чітко зрозуміє алгоритм, як треба позбуватись санкцій. Для росії - це масштабування кількості атак по цивільній інфраструктурі", - зазначив радник керівника ОП.

Також він додав, що це змусить окупантів більше вбивати українського населення у спробі вплинути на міжнародну спільноту задля відміни режиму санкцій.

Нагадаємо, раніше прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо анонсував нові санкції країни проти юридичних та фізичних осіб із росії.

Як повідомляли “Ми-Україна”, пропозиції ООН росії для повернення до “зернової угоди” були лише чорновиком. І цей чорновик свідчить про те, що ООН не розуміє, яка в Україні триває війна, заявив Михайло Подоляк.

Головне