Через удар рф у Києві зруйнована трансформаторна підстанція, - ДТЕК

Через удар рф у Києві зруйнована трансформаторна підстанція, - ДТЕК

У Києві після ракетної атаки росіян було знищено трансформаторну підстанцію в Голосіївському районі, повідомляє ДТЕК у Telegram.

Зазначається, що уламки російських ракет пошкодили електромережі та повністю зруйнували трансформаторну підстанцію в Голосіївському районі столиці. Як тільки ситуація стала безпечною, енергетики ДТЕК почали відновлювати електропостачання.

"О 8:10 нам вдалося заживити більшість будинків за резервними джерелами. Без світла залишається близько 10 приватних будинків і одне комерційне приміщення. До кінця дня маємо повернути електрику", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, окупаційне військо рано-вранці 31 травня здійснило ракетну атаку по Києву. Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук повідомив, що агресор скерував на Київ ракету "Іскандер-К", яку запустив з території Курської області рф. На щастя, потраждалих чи загиблих від обстрілу немає.

Крім того, у Харкові росіяни влучили у п'ятиповерхівку. У результаті - 25 травмованих цивільних осіб та четверо загиблих. Противник знову застосував тактику подвійного удару, коли на місці вже працювали медики, рятувальники та правоохоронці.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні сили завдали артилерійського удару по центральній частині міста Херсон.

Головне