Через удар по Одесі загинули двоє людей та собака, - ОВА

Через удар по Одесі загинули двоє людей та собака, - ОВА

Російська армія здійснила ракетний удар по Одесі. У результаті обстрілу загинули дві людини та собака.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Внаслідок атаки загинули двоє людей та одна собака. Ще вісім осіб отримали різні травми, серед них і 12-річний хлопчик.

Медичні працівники надають всім постраждалим необхідну допомогу. Унаслідок ракетної атаки по Одесі також були пошкоджені житлові будинки та цивільна інфраструктура. На місці пригоди працюють всі відповідні служби.

Згодом влаа повідомила, що кількість постраждалих внаслідок російської ракетної атаки зросла до 17 людей. Щонайменше двоє з них у важкому стані. Пораненим надається вся необхідна допомога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зброя, реформи, інвестиції: що планується у новій безпековій угоді між Україною та США

О 18:24 в регіоні була оголошена повітряна тривога. Мер Одеси Геннадій Труханов сповістив про надходження балістичної ракети, що направлялася у бік міста. Через кілька хвилин в Одесі прогримів сильний вибух.

Внаслідок обстрілу зайнявся палац студентів "Одеської юридичної академії", відомий як "замок Гаррі Поттера". На місці багато "швидких", також труп собаки, який загинув.

Нагадаємо, військо рф вдарило по Харкову керованими авіаційними бомбами. У місті є постраждалі. Водночас голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов також підтвердив удари по Харкову та щонайменше пʼятьома КАБами по району, закликавши місцевих мешканців перейти в укриття.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, прокурори Дніпровської окружної прокуратури у Запоріжжі відкрили кримінальне провадження проти двох чоловіків через незаконний вилов риби на 3 мільйони гривень.

Головне