Через тривалу повітряну тривогу у Києві утворилися величезні затори, у метро та на зупинках – черги

Через тривалу повітряну тривогу у Києві утворилися величезні затори, у метро та на зупинках – черги

Понад 9 годин тривала повітряна тривога у Києві. За цей час у столиці утворилися черги через затримки громадського транспорту.

Тим часом в КМДА повідомили, що на лініях метрополітену інтервали між поїздами орієнтовно складають 10 хвилин. Для відновлення нормальних графіків поїздів потрібно 1 – 1,5 години.

Понад 9 годин тривала повітряна тривога у Києві. За повідомленням Повітряних сил, для столиці існувала загроза атаки ударних безпілотників. Росіяни запустили “Шахеди” напередодні ввечері. Близько 7-ї ранку у Києві працювала ППО. 

Потяги метрополітену ходили з інтервалом у 10 хвилин. Платформи та вагони були переповнені.

Також під час тривоги був обмежений рух потягів червоною гілкою. Вони курсували лише від станції Академмістечко до Арсенальної. Рух потягів був призупинений на наземних ділянках, а також через мости.

У метро “Позняки” люди стоять навіть на сходах — не можуть спуститися на перон. З “Харківської” поїзд вже приходить переповнений. Інтервал руху станом на 8:30 — 8-9 хвилин.

Нагадаємо, Київ у ніч на 5 вересня пережив чергову масштабну атаку російських безпілотників, яка тривала понад дев'ять годин. За інформацією керівника КМВА Сергія Попка, жоден з ворожих дронів не досяг своєї цілі в столиці.

Як писали "Ми-Україна" раніше, за минулу добу, 5 вересня, армія рф втратила ще 1200 своїх військових пораненими і вбитими. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Головне