Через російську агресію у п’яти областях України за добу загинули дев’ятеро людей, ще 88 поранені

Через російську агресію у п’яти областях України за добу загинули дев’ятеро людей, ще 88 поранені

Через російські атаки минулої доби у п’яти областях України загинули дев’ятеро людей, ще 88 поранені, повідомила місцева влада. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За добу по Харківській області сили рф, серед іншого, вдарили 36 КАБами, у Харкові через російські атаки постраждали 14 людей, ще вісім постраждалих у населених пунктах Борова Руська Лозова, Котівка. 

За даними очільника Донецької ОВА Вадима Філашкіна, через російські агресію минулої доби поранені три людини – у Дружківці.

Нагадаємо, прокуратура Києва розпочала слідство щодо незаконного перетину кордону членами сімей керівного складу Служби у справах дітей. Схему було випадково виявлено під час перевірки Офісом омбудсмена. Про це повідомили в прокуратурі столиці.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міненерго розраховує, що через місяць-півтора спека знизиться і це більше не впливатиме на споживання електроенергії. Відповідно графіки відключень побутових користувачів зменшаться, розповів в ефірі "Ми-Україна" заступник голови відомства Микола Колісник.
 
 
 
 
 
 
 

Головне