Через російський удар по Кривому Рогу без тепла залишились понад 76000 осіб

Через російський удар по Кривому Рогу без тепла залишились понад 76000 осіб

Російські війська у ніч з 23 на 24 березня вчинили напад на Кривий Ріг за допомогою дронів-камікадзе. Унаслідок цього нападу понад 76 000 мешканців залишилися без опалення.

Про це заявив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За його словами, у результаті падіння уламків дронів у Кривому Розі були пошкоджені тепломережі та лінії електропередач. Це спричинило відключення кількох котелень у місті, які забезпечували опалення. Серед постраждалих об’єктів - шість лікарень та понад сто навчальних закладів.

Також було повідомлено, що тепло втратили 3000 будинків, де проживає приблизно 76 000 осіб. У одній з медичних установ було тимчасово відсутнє електропостачання, проте його вже відновили.

Лисак також зазначив, що цілью агресора була критична інфраструктура, а також Нікопольський район. Уламки збитого безпілотника пошкодили енергетичні об’єкти, внаслідок чого понад 3000 абонентів у Нікополі та понад 6400 в районі залишилися без електропостачання. Проте електропостачання вже відновлено.

Нагадаємо, приблизно о четвертій ранку російські ракети вторглися в повітряний простір України, а до п'ятої години ранку почулися вибухи в Києві.

Деякі з ракет досягли західної частини України, і вибухи були відчутні в Львівській області, зокрема у Львові та Стрию. До Львівської області було націлено приблизно 20 ракет і сім дронів-камікадзе.

Також відомо, що під час атаки ракета росіян на 39 секунд залетіла на тероторії сусідньої держави - Польщі.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, на Авдіївському напрямку кількість штурмових дій з боку противника зменшилась.

Головне