Через російські атаки на Донеччині загинуло 16 осіб, - ОВА

Через російські атаки на Донеччині загинуло 16 осіб, - ОВА

Протягом минулої доби російські війська завдали масованих обстрілів по населених пунктах Донецької області. Внаслідок атак загинули 16 цивільних, десятки отримали поранення.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

У Волноваському районі, зокрема у Новоукраїнці Вугледарської ТГ, було пошкоджено агрофірму.

У Покровському районі, в Кураховому, в зоні ураження опинився приватний сектор. У Веселому Гаю пошкоджено два будинки, а у Селидовому поранено одну людину та зруйновано будинок.

У Краматорському районі в Зарічному Лиманської ТГ пошкоджено господарчу споруду. У Краматорську внаслідок обстрілів загинула людина та пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури. У Миколаївці постраждали сім будинків, а в Русиному Яру Іллінівської ТГ було пошкоджено вісім об'єктів. 

Найбільші втрати зафіксовані в Костянтинівці, де авіаудари та артобстріли призвели до 14 загиблих та 40 поранених цивільних осіб. Пошкоджено 10 приватних будинків, дев'ять крамниць, супермаркет, пошта, торговельні павільйони, газопровід, автомийка і 12 автівок. У ТГ також постраждали три будинки у Миколаївці та п’ять у Марковому.

У Бахмутському районі, зокрема у Часовоярській ТГ, пошкоджено шість приватних будинків, багатоповерхівку та два нежитлові приміщення. У Сіверську загинула людина і пошкоджено один будинок, ще два будинки були зруйновані у Серебрянці.

Як писали “Ми-Україна” раніше, протягом минулої доби відбулось 90 бойових зіткнень, найактивніші дії були на Покровському напрямку.

Головне