Через обстріл у Миколаївській області закрито перегін "Долинська — Миколаїв"

Через обстріл у Миколаївській області закрито перегін

Через обстріл російської армії у Миколаївській області був закритий для руху поїздів перегін Долинська — Миколаїв. Про це повідомляє Укрзалізниця.

Укрзалізниця призупинила рух поїздів на ділянці Долинська — Миколаїв через міркування безпеки. Пасажирам поїзда 121/122 Київ — Миколаїв рекомендовано залишатися у вагонах до ранку на станції Долинська, очікуючи на організований автобусний трансфер до Миколаєва.

Це рішення прийнято на тлі нещодавньої атаки на залізничну інфраструктуру. 29 вересня російські окупанти здійснили напад на станцію Хутір-Михайлівський (Дружба) у Шосткинському районі Сумської області, ймовірно, використовуючи FPV-дрони.

Внаслідок обстрілу постраждали троє осіб: машиніст, працівник станції та пасажирка поїзда № 6605. За повідомленням Укрзалізниці, життю поранених нічого не загрожує.

Нагадаємо, у Херсоні внаслідок скидання боєприпасу з безпілотника поранено чоловіка. Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

Як писали "Ми-Україна" раніше, армія російської федерації у неділю, 29 вересня, завдала понад 10 ударів з важкої артилерії та дронами по Нікопольському району, загинула жінка, поранений чоловік. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Головне