Через обстріл Херсону кількість поранених та загиблих зросла

Через обстріл Херсону кількість поранених та загиблих зросла

Через обстріл Херсону кількість поранених та загиблих зросла. Про це повідомили у Херсонській обласній прокуратурі.

Повторного удару по центральній частині міста завдали близько 15:20. Унаслідок влучання в багатоквартирний будинок постраждали двоє жінок, одну з них госпіталізували з пораненнями середнього ступеня тяжкості та чоловік.

Травми чоловіка виявились несумісні із життям, він помер у лікарні.

В одному з районів обласного центру ворожий снаряд поцілив у приватний будинок, внаслідок чого він загорівся, проте власники не постраждали.

Нагадаємо, російські окупанти у річницю визволення Херсона "вітають" жителів міста обстрілами. Про це заявив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Зокрема, окупанти обстріляли середмістя Херсона з окупованого лівого берега.

"Своєрідно "вітають" окупанти Херсон з днем звільнення від себе. Близько 12.30 армія рф з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла середмістя Херсона. Пошкоджені кілька багатоповерхівок", - зазначив голова Херсонської МВА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головнокомандувач ЗСУ Залужний поділився зворушливим відео у річницю визволення Херсону

Нагадаємо, раніше перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський попередив, що російські окупанти у річницю звільнення Херсона можуть посилити обстріли міста. Він наголосив, що через це задля безпеки людей у Херсоні не буде жодних великих святкувань.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент Володимир Зеленський у річницю звільнення Херсону від російських окупантів заявив, що росія ніколи не приходить "назавжди", хоч би скільки вона це не стверджувала.

Головне