Через обстріл Херсона постраждав волонтер

Через обстріл Херсона постраждав волонтер

Під час обстрілу в Херсоні отримав поранення волонтер. Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Telegram.

За його словамим, 42-річний чоловік, перебуваючи у власній автівці, отримав вибухову травму та уламкові поранення. Його доставили до лікарні для надання медичної допомоги.

Крім того, о 13:20 російські війська обстріляли Велетенське у Білозерській громаді, внаслідок чого 56-річний чоловік отримав поранення грудної клітини та ноги. Йому діагностували вибухову травму, поранення грудної клітини та ноги. Чоловік перебуває на операційному столі.

Варто додати, що у Запоріжжі через ворожі дрони на території обʼєкта інфраструктури сталися пожежі. За словами рятувальників, сталося загоряння двох будівель, одна з яких розташована на території обʼєкта інфраструктури.

Відомо, що співробітники ДСНС оперативно прибули на місце події та ліквідували займання на загальній площі 250 кв.м.

Крім того, протягом днявнаслідок ворожих обстрілів в селі Новоданилівка Пологівського району сталася пожежа в приватному домоволодінні.

Протиповітряна оборона збила 29 із 38 безпілотників, якими окупанти атакувала Україну. 

Дрони атакували кількома групами, у різних регіонах України і в різний час. Їх запустили з Курської області та Приморсько-Ахтарська Краснодарського краю. Атаки почалися з 20:00 17 листопада і тривали до 4-ї ранку 18 листопада.

Як писав "Ми-Україна" раніше, удар рф по Одещині не вплине на стабільність роботи української енергосистеми.

Головне