Через негоду у кількох регіонах люди залишилися без світла

Через негоду у кількох регіонах люди залишилися без світла

Через негоду, яка сталася сьогодні, 28 жовтня, у населених пунктах Рівненської та Львівській областей жителі опинилися без електропостачання.
Про це повідомила місцева влада.

На Рівненщині унаслідок нічної негоди було вимкнено приблизно 30 ліній електропередач. Найбільше постраждав Рівненський район. Також ж знеструмлення у Дубенському та Сарненському.

Як повідомив очільник обласної військової адміністрації Віталій Коваль, фахівці «Рівнеобленерго» вже працюють на обірваних лініях. Формуються додаткові ремонтні бригади.

На Львівщині через сильні дощі та пориви вітру станом на ранок без електропостачання перебували 132 населених пункти (49 — повністю, 83 — частково).

Як писав "Укргідрометцентр", 28 жовтня у більшості областей пройдуть помірні дощі, а на півночі вночі місцями прогнозувалися значні дощі. 

Температура повітря вночі прогнозувалася на рівні 9-16°, вдень 13-20°. На півдні очікується до 24°, у західних та північних областях вдень 10-15°.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо за минулу добу, 27 жовтня, завдало про Херсонщині 90 ударів.

За його даними, росіяни минулої доби випустили по Херсонщині 516 снарядів. Обстріли здійснювались з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. Також було зафіксовано один ракетний удар.

Головне