Через атаку шахедами пошкоджене обладнання однієї з підстанцій у центрі

Через атаку шахедами пошкоджене обладнання однієї з підстанцій у центрі

Через атаку безпілотниками у ніч на 30 січня зазнало пошкоджень обладнання високовольтної підстанції у центрі України. Про це повідомляє НЕК "Укренерго".

"Є пошкодження обладнання на одній з підстанцій "Укренерго" в центральному регіоні. Наразі триває заживлення промислових споживачів за резервними схемами. Аварійно-відновлювальні роботи почались одразу після відбою тривоги", — йдеться у повідомленні.

Зазначають, що масована атака безпілотниками не спричинила критичних наслідків для збалансованої роботи енергосистеми.

Нагадаємо, уночі російські окупанти атакували Україну 35 ударними безпілотниками типу "Shahed-136/131". Сили ППО знищили 15 дронів. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Ворожі зрони збивали в межах Миколаївської, Сумської, Черкаської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Харківської, Херсонської та Київської областей. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо продовжує гатити ракетами по Мирнограду, що у Покровському районі Донеччини. Внаслідок атаки, яку ворог скоїв напередодні пізно увечері, одна особа загинула, ще одна - зазнала поранень. 

"29 січня 2024 року, близько 23:00, російська армія вчергове завдала ракетного удару по м. Мирнограду. За попередніми даними, окупанти обстріляли населений пункт з зенітно-ракетного комплексу С-300", - інформує Донецька обласна прокуратура. 

Головне