Череватий розповів про втрати окупантів під Бахмутом минулої доби

Череватий розповів про втрати окупантів під Бахмутом минулої доби

На Бахмутському напрямку Збройні сили України протягом доби, 26 червня, знищили 111 окупантів, 187 поранено. Ще дев'ятеро потрапили в полон.

Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

"За цю добу ворог обстріляв нас 309 разів зі ствольної реактивної артилерії, 15 боєзіткнень відбулося два авіанальоти. Також було знищено шість гармат ворога, установку "Гвоздика", РЕБ, два командно-спостережні пункти, три пункти управління безпілотниками та один протитанковий ракетний комплекс", - розповів Сергій Череватий в ефірі.

Нагадаємо, під Бахмутом Збройні сили України просунулися до кілометра протягом доби, 25 червня. Загалом на південному та північному флангах міста вони просунулись від 600 метрів до 1000 метрів. Речник Східного угруповання також повідомив, що за добу на Бахмутському напрямку знищено 186 окупантів, 224 поранено, ще восьмеро взято в полон.

Крім того, було знищено танк, бойову машину піхоти, дві самохідні артилерійські установки, дві реактивні системи залпового вогню “Град”, три протитанкових комплекси, три гармати “Мста-Б”, зенітно-ракетний комплекс “Стріла-10”, шість польових складів з боєприпасами, три дрони-камікадзе “Ланцет” і один безпілотник “Орлан-10”.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, бійці Третьої окремої штурмової бригади оприлюднили відео, на якому показують, як громили 57 мотострілецьку бригаду рф. Зйомку на go-pro зробили військовослужбовці першої роти першого механізованого батальйону ІІІ ОШБр.

Як зазначається, операція, показана на відео, відбувалась на Бахмутському напрямку напередодні, 24 червня.

Головне