Чендлер з "Друзів": розтин розкрив нові деталі смерті Метью Перрі

Чендлер з

Зірка серіалу "Друзі" Меттью Перрі помер внаслідок "гострого впливу кетаміну" та подальшого утоплення. Такі висновки вказані у звіті про розтин актора, якого знайшли мертвим у басейні його будинку в Лос-Анджелесі 28 жовтня. 

"При високому рівні кетаміну, виявленому в його посмертних зразках крові, основні летальні наслідки пов'язані як із надмірною стимуляцією серцево-судинної системи, так і з пригніченням дихання", - цитує CNN текст звіту.

Результати судово-медичної експертизи дали підставу визнати смерть Перрі нещасним випадком.

У документах також вказано, що чоловік отримував "інфузійну терапію кетаміном від депресії та тривоги" та пояснюється, що вказаний препарат застосовується в медичних цілях як анестетик. Також він вважається рекреаційним наркотичним засобом через свою "дисоціативну" природу ( він порушує сприйняття зовнішнього світу та призводить до порушення нормальної роботи свідомості).

Супутніми причинами смерті 54-річної зірки серіалу "Друзі" стали ішемічна хвороба серця та вплив бупренорфіну (використовується для лікування розладів, пов’язаних з вживанням опіоїдів).

В експертизі зазначається також, що Перрі упродовж останніх 19 місяців до загибелі не вживав та не палив, хоча і був "затятим курцем протягом багатьох років".

Нагадаємо, 3 листопада у Лос-Анджелесі пройшла закрита церемонія прощання з Меттью Перрі. На ній були присутні колеги актора по сіткому, а саме: Дженніфер Еністон, Ліза Кудроу, Кортні Кокс, Метт Леблан та Девід Швіммер. Після служби у церкві зірку поховали в дерев’яній труні на тому самому кладовищі. Воно розташоване навпроти студії Warner Bros Studios, де знімався, зокрема, серіал "Друзі".

Як писав "Ми-Україна" раніше, у грудні на фронті, борючись за свою Батьківщину, пішов з життя український актор Андрій Павленко
 

Головне