Частина Івано-Франківська залишилась без світла через атаку "Шахедів"

Частина Івано-Франківська залишилась без світла через атаку

Через обстріл Івано-Франківська дронами, центр міста залишився без електропостачання. Наразі без світла понад п'ять вулиць.

Про це повідомив "Прикарпаттяобленерго".

Унаслідок нічної атаки російських безпілотників в Івано-Франківській громаді зафіксовані пошкодження електромереж. За даними енергетиків, це призвело до знеструмлення центральної частини Івано-Франківська, зокрема вулиць:

  • Незалежності;
  • Коновальця;
  • Січових Стрільців;
  • Степана Бандери;

 

Бригади енергетиків вже виїхали на ліквідацію пошкоджень, але на відновлення електропостачання необхідний час. Споживачам слід врахувати цю обставину.

Нагадаємо, атака дронами сталася в ніч проти 26 вересня, коли російські війська знову масовано атакували Україну. У місті було чутно вибухи, і повідомлялося, що сили ППО намагалися відбити атаку "Шахедів". Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків пізніше додав, що внаслідок атаки немає постраждалих, але метою окупантів була громадянська інфраструктура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ зазнав атаки російських безпілотників. Протягом кількох годин у столиці та околицях лунали вибухи, працювала ППО.



Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч на четвер російські війська здійснили черговий обстріл Запоріжжя, внаслідок якого постраждало семеро мирних жителів, включаючи 14-річного хлопця.

Головне

Прем'єр-міністр Грузії висловився щодо використання в політичній рекламі партії "Грузинська мрія" кадрів зруйнованих українських міст напередодні парламентських виборів.