Часів Яр штурмують 20—25 тисяч військових рф

Часів Яр штурмують 20—25 тисяч військових рф

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Назар Волошин розповів, що приблизно 20-25 тисяч військовослужбовців рф намагаються штурмувати Часів Яр та його околиці.

"На відтинку приблизно навпроти Часового Яру проти нас воюють російські десантники із 217 парашутно-десантного полку 98 повітряно-десантної дивізії росії. Це десь 20-25 тисяч військовослужбовців російських намагаються штурмувати Часів Яр і околиці населених пунктів біля нього", — заявив речник ОСУВ "Хортиця".

На цьому напрямку лише за минулу добу було зафіксовано 32 мінометних і артилерійських обстрілів. Це вдвічі менше, ніж попередньої доби.

"Противник заводить штурмові групи планово для проведення майбутніх штурмів. Вони проводять час від часу штурми без закріплення на позиціях. Тобто вони не закріплюються, а поштурмували й повернулись назад", — пояснив він.

Нагадаємо, жителі Словаччини лише за шість днів добровільно пожертвували понад 3 мільйони євро на чеську ініціативу, в рамках якої для українських військових закуплять снаряди. Про це повідомляється на сайті проекту зі збору коштів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо завдало черговий удар по Харкову вдень 22 квітня. Загарбники цілили по обʼєкту інфраструктури, повідомив мер міста Ігор Терехов.

Головне