Буряченко: В НАТО дуже зацікавлені у членстві України

Буряченко: В НАТО дуже зацікавлені у членстві України

Північноатлантичний альянс зацікавлений у членстві України в НАТО, адже наразі українська армія є найсильнішою. Про це заявив кандидат політичних наук Олексій Буряченко в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

"Давайте будемо відверті, в НАТО зацікавлені в Україні. Бо саме в Україні знаходиться зараз найсильніша, найпотужніша армія саме за зразками НАТО. З обслуговування зброї, з вміння нею користуватися - ми найсильніша країна, сильніша, ніж будь-яка країна самого НАТО, - зазначив Буряченко. - Україна уже перейшла на всі стандарти НАТО. Я переконаний, що НАТО дуже зацікавлений в Україні".  

Також експерт вважає, що Україна отримає на саміті у Вільнюсі політичне рішення щодо членства в НАТО.

"Глибоко переконаний, що на Вільнюському саміті ми дійсно отримаємо політичне рішення про членство України в НАТО. Це не заперечує жодному статусу НАТО чи жодному стратегічному документу НАТО. Тому що дати політичне рішення, політичну оцінку - не забороняється нічим", - наголосив Буряченко.

Як повідомляли "Ми-Україна", генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг запевнив, що Україна стане членом НАТО. Однак станеться це лише після перемоги України у війні з росією.

Головне