Буданов знає, хто стоїть за отруєнням його дружини

Буданов знає, хто стоїть за отруєнням його дружини

Очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов знає, хто стоїть за отруєнням його дружини Маріанни. Про це він заявив в інтерв'ю французькому виданню Liberation.

Під час інтерв'ю у Буданова у нього запитали, чи знає він, хто відповідальний за отруєння його дружини, на що голова ГУР відповів: "Звичайно, знаю!".

Також він додав, що нині його дружині уже значно краще. Щодо того, кого саме хотіли отруїти - самого Буданова чи його дружину, голова ГУР відповів, що скоро усім все стане зрозуміло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кирило Буданов: про співпрацю росії та КНДР, знищення Кримського мосту та закінчення війни

"Моїй дружині вже краще. Оскільки я не вживав отрути, мені важко сказати, чи був це замах на моє життя. Але я вже пережив багато замахів та, напевно, переживу ще багато. Я думаю, що найближчим часом ви побачите відповідні дії на російській території, і всі це зрозуміють", - заявив Кирило Буданов.

Нагадаємо, наприкінці листопада минулого року стало відомо про отруєння дружини Кирила Буданова Маріанни. Жінку отруїли важкими металами, тому тривалий час вона перебувала на лікуванні.

Як повідомляли "Ми-Україна", слідство у рф обвинуватило очільника воєнної розвідки України Кирила Буданова у вчиненні 104 "терористичних актів". Суд постановив взяти його під варту.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.