Буданов: Ядерного удару по Україні не буде

Буданов: Ядерного удару по Україні не буде

Очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що росія не піде на ядерний удар по Україні.

Про це він сказав в інтерв’ю The Economist.

За його словами, за дев'ять років війни він навчився оцінювати ризики загрози застосування ядерної зброї.

"Як керівник розвідки я прямо кажу, що цього не станеться. При всій моїй неприязні до рф, ідіотів у керівництві там не так багато", - запевнив Буданов.

Він додав,  що мир неможливий без стратегічної поразки Росії та переформатування влади.

"Або всі вийдуть із війни одночасно, або одна сторона програє, а інша виграє. Інших варіантів немає", - підкреслив очільник ГУР.

https://weukraine.tv/bajden-pro-yadernogo-maniyaka-putina/

Нагадаємо, президент США Джо Байден заявив, що загроза застосування тактичної ядерної зброї з боку президента росії Володимира Путіна є “реальною”.

“Коли я був тут близько двох років тому і говорив, що турбуюсь про висихання річки Колорадо, всі дивилися на мене як на божевільного. Вони подивилися на мене так, як коли я сказав, що турбуюся про те, що Путін застосує тактичну ядерну зброю. Це реально”, – сказав Байден.

Напередодні, 17 червня, американський президент назвав заяву Путіна про те, що росія розмістила свою першу тактичну ядерну зброю в Білорусі, “абсолютно безвідповідальною”.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Голосіївський суд столиці обрав запобіжний захід директору департаменту муніципальної безпеки КМДА Роману Ткачуку. Його відправили під цілодобовий домашній арешт на два місяці.

Головне