Підриває продажі російської ППО: Буданов розповів про атаки по Криму

Підриває продажі російської ППО: Буданов розповів про атаки по Криму

Успішні військові дії України, спрямовані на російські об'єкти на окупованому Криму, мають негативний вплив на продажі російської системи протиповітряної оборони С-400.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв'ю виданню The Drive.
 
Під час відповіді на запитання, чи охоплюють ці військові операції лише Крим, чи ж вони відбуваються всередині росії, включаючи удари по авіабазах і іншим об'єктам, а також чи є напади на Москву, Буданов наголосив, що розвідка ніколи не підтверджувала офіційно нападів на Москву. Він додав, що, на його думку, ці військові дії відбуваються всередині росії.
 
"Всі згадані фактори ясно свідчать про атаки всередині росії. Особливо коли ми говоримо про випадок попиту на російську зброю, оскільки світ бачить, що безпілотники атакують Москву, і це робить російські системи протиповітряної оборони менш привабливими на світових ринках зброї", – підсумував він.
 
За словами Буданова, ще однією важливою складовою їхньої стратегії є створення прогалин в системі протиповітряної оборони.

"Ці прогалини використовуються для інших цілей. Крім того, ми виснажуємо їх запаси ракет системи протиповітряної оборони, оскільки вони не безмежні. Політично ми також демонструємо неефективність російських систем протиповітряної оборони, що робить їх менш вигідними на світовому ринку озброєнь", – додав він.

Як писав "Ми-Україна" раніше, окупанти створюють клони українських сайтів для поширення фейків.

Головне