Буданов про загрозу наступу росіян на півночі: “Проблеми є, але катастрофи немає”

Буданов про загрозу наступу росіян на півночі: “Проблеми є, але катастрофи немає”

Начальник ГУР Кирило Буданов прокоментував можливість наступу російських окупантів з півночі на тлі заяв Кремля про мобілізацію ще 300 тисяч чоловіків, в інтерв’ю NV.

“Якщо я почну відповідати на це запитання (про атаку РФ з півночі, - ред), ми з вами ще спровокуємо паніку. Скажімо так: проблеми є, вони мають тенденцію до загострення", - сказав він в інтерв'ю.

Окрім того він зазначаючи, що “катастрофи немає, але не бачити проблем не вийде”.

“Розумієте, це така для мене трохи анекдотична ситуація. Бо коли всі два роки кричали, що зараз із півночі буде атака, ми всім казали, що цього не буде. Нічого не було. У той момент, коли ми сказали, що зараз буде атака з півночі, всі одразу - а може, не буде?” - відповів Буданов на питання про те, чи вплинуть плани Кремля мобілізувати 300 тисяч росіян на наступ окупантів на сході та півночі в найближчі місяці.

Водночас, очільник ГУР не став уточнювати, про які саме напрямки на півночі йде мова.

“Я вже казав комусь із західної преси: хороших новин у мене в цьому році багато не буде, на жаль”, - підсумував Буданов.

  Як писали "Ми-Україна" раніше, українські військові на півдні знищили російський танк Т-62. “Танк-черепаха” був повністю знищений після двох точних ударів.

Головне