Буданов назвав начальника російського Генштабу Герасімова незамінним для окупантів

Буданов назвав начальника російського Генштабу Герасімова незамінним для окупантів

Очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов назвав начальника російського Генерального штабу Валерія Герасімова незамінним для російських окупантів. За його словами, він є "одним із небагатьох, хто здатний змусити інших генералів працювати".

Про це очільник української розвідки заявив в інтерв'ю The Telegraph. Буданов розповів, що Валерій Герасимов має кілька серйозних особистих якостей, однією з яких є стратегічна витримка.

"Багато разів він стояв за крок від звільнення, але завжди знаходив вихід із ситуації. Я можу констатувати, що серед російського генералітету сьогодні ми не бачимо йому заміни", – наголосив Кирило Буданов.

При цьому, як зазначив очільник розвідки, Герасимов здатний налагодити роботу російських генералів, саме у цьому і є "вся його сила та незамінність".

Нагадаємо, керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов розповів, що від початку повномасштабної війни росії проти України розвідка суттєво збільшила свій штат. Насамперед було максимально розширено бойові та оперативно-бойові підрозділи, а також технічну розвідку і кіберрозвідку України.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, росія розробила плани для зриву постачань західної техніки в Україну. Кілька таких планів вони вже навіть намагалися реалізувати, але їм не вдалось, розповів Буданов. За його словами, спрогнозувати подібні дії складно.

Головне