Буданов нагородив спецпризначенців за звільнення Вовчанського агрегатного заводу

Буданов нагородив спецпризначенців за звільнення Вовчанського агрегатного заводу

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов вручив відзнаки військовим, які брали участь у звільненні Вовчанського агрегатного заводу, підкресливши їхню мужність і героїзм.

Про це повідомляє ГУР МО України в Telegram.

Під час перебування в районі проведення бойової операції Буданов нагородив медалями “За бойові заслуги” спецпризначенців підрозділів “Стугна”, “Парагон”, “Юнгер” та “РДК”, які входять до складу спецпідрозділу Тимура ГУР МО України.

“Мужність та героїзм, який ви проявили на цьому завданні, заслуговують найвищих оцінок. Подібних операцій ще не було в нашій історії”, - зазначив Буданов, звертаючись до нагороджених.

Нагадаємо, що 24 вересня підрозділи ГУР МОУ успішно звільнили територію Вовчанського агрегатного заводу, знищивши десятки бійців російських елітних підрозділів та поповнивши обмінний фонд полоненими. Наразі територія заводу перебуває під контролем Збройних Сил України.

Як писали “Ми-Україна” раніше, членство у Раді безпеки ООН не дає країнам права зловживати владою та залякувати інших членів міжнародної спільноти.

Головне