Буданов: Коли росія буде відступати, російські добровольці зроблять "свою справу"

Буданов: Коли росія буде відступати, російські добровольці зроблять

Коли росія буде відступати, російські добровольці зроблять "свою справу". Про це в ефірі марафону "Єдині новини" розповів очільник української воєнної розвідки Кирило Буданов. 

Він наголосив, що діяльність окупантів наразі дуже вигідна для нас, адже добровольці змогли розтягнути угруповання росіян, відволікти їхні сили з боїв на фронті на оборону своїх прикордонних рубежів. 

"Стосовно діяльності ЛСР, РДК, "Сибір" і інших добровольчих формувань – вони воюють за свою державу. Дещо їм вдається, дещо не вдається, але вони не полишають своєї роботи. Це другий рік поспіль в одному і тому самому місці відбуваються події, що говорить про систематичність їх підходу, - зазначив Буданов.

Крім того, коли зміниться ситуація на фронті, ворогу стане легше просуватись.

Нагадаємо, що очільник української воєнної розвідки Кирило Буданов прокоментував слова лідера Франції Еммануеля Макрона стосовно відправки французьких військових в Україну у разі прориву рф на Київ або Одесу.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо накопичило достатню кількість крилатих ракет морського базування типу "Калібр" і готове до їх застосування проти України. Пауза з використанням цього типу озброєння пов'язана з їх меншою ефективністю у порівнянні з боєприпасами Х-101.

Головне