Британський есмінець збив дрон під час супроводу торгового судна

Британський есмінець збив дрон під час супроводу торгового судна

Британський есмінець збив дрон під час супроводу торгового судна. Про це повідомив міністр оборони Грант Шаппс.

Есмінець Великої Британії збив ракетою Sea Viper, ймовірно, безпілотник, який намагався атакувати торгове судно в Червоному морі.

"Есмінець Diamond збив ймовірний ударний безпілотник, націлений на торговельне судно в Червоному морі, знищивши ціль ракетою Sea Viper, - написав міністр оборони.

Інші подробиці спроби нападу не розкриваються.

Есмінець HMS Diamond здійснює операції для гарантування свободи судноплавства.

Нагадаємо, ситуація навколо Авдіївки незмінно залишається складною. Ворог підтягує додаткові сили на вказаний напрямок, розповів в ефірі марафону "Єдині новини" керівник служби зв'язків з громадськістю 47-ї окремої механізованої бригади "Маґура" (47 ОМБр) Дмитро Лазуткін

"Резерви у них є. Вздовж всієї лінії фронту доволі багато вони накопичили військ, тому підтягують їх з навколишній ділянок. Особливого виснаження ворога не спостерігається при тому, що знищується і жива сила, і техніка у великій кількості", - зазначив він.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністр оборони України Рустем Умєров попередив про спроби рф створити штучний конфлікт всередині нашої країни. Про це він заявив у ході засідання Конгресу місцевих та регіональних влад.

Головне