Бренд Balenciaga відмовився продавати речі Філіпу Кіркорову

Бренд Balenciaga відмовився продавати речі Філіпу Кіркорову

Відомий дім моди Balenciaga відмовився продавати речі російському пропутінському співаку Філіпу Кіркорову. Йому заявили, що він перебуває у чорному списку артистів.

Про це співак повідомив в ефірі одного з прокремлівських YouTube-каналів. За його словами, зазвичай усі бренди чекали на нього з "розпростертими обіймами".

Проте кілька днів тому представник бренду Balenciaga зателефонував стилісту співака і заявив, що артист у них в чорному списку. У майбутньому цей дім моди не має наміру обслуговувати Кіркорова, який підтримує повномасштабне вторгнення рф в Україну.

Він зазначив, що дуже захоплюється модою і є частим клієнтом брендів Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Balmain тощо. Кіркоров назвав себе тим, хто "справді заморочується над тим, у чому він ходить і виступає". Наприклад, за цей ранок він тричі встиг переодягнутися.

"Несподівано, у певний момент, моєму стилісту приходить дзвінок із Монако з бутіка Balenciaga: "Ми більше не можемо продавати речі Філіпу Кіркорову через те, що він підтримує режим і президента Путіна", - розповів артист.

Крім того, Кіркоров зробив спробу купити одяг у цього бренду через друга в Сполучених Штатах, аби пересвідчитись, що він дійсно тепер перебуває у чорному списку. Однак інформація, на його жаль, відповідала дійсності.

"Зателефонував другу в США, попросив спробувати купити одяг у Balenciaga на моє ім'я. Там йому відмовили. З французького офісу надійшов лист із моїм прізвищем, в якому заборонили продавати мені речі. Вони пояснили, що це через те, що я живу в росії та підтримую свого президента", - додав Кіркоров.

За словами співака, його юристи готують позов до суду проти Balenciaga через таке рішення.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російський диктатор Володимир Путін висуватиметься на президентські вибори у 2024 році. Це може стати його п'ятим терміном.

Головне