Братчук подякував російським "воєнкорам" за коригування вогню по мостах до Криму для ЗСУ

Братчук подякував російським

Ударів по російських логістичних транспортних шляхах буде більше, наразі в поки що окупованому Криму вже немає жодної зони, яка не була б під вогневим ураженням Сил оборони України. Про це в ефірі програми "Лінія фронту" на "Ми-Україна" розповів речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук.

Він наголосив, що уражені днями мости в районах Чонгару та Арабатської стрілки були для росіян шляхами, якими вони могли максимально постачати боєприпаси та озброєння для своїх сил на південному напрямку.

"Подивіться, як пов'язані ці події з ураженням "Оленегорського горняка". Це той самий великий десантний корабель, який використовувався під час ураження Кримського мосту як транспортний засіб для постачання БК, озброєння і особового складу для угруповування окупаційних війсь. Бачимо, що ці події між собою пов'язані", - сказав Братчук.

Він підкреслив, що нині на території окупованого росіянами українського півострова не існує жодної зони, до якої б не змогли дістати Збройні сили України.

"Мені хочеться подякувати усім дотичним "воєнкорам", пропагандистам і місцевим мешканцям за те, що вони дуже детально показали, як було уражено один та другий мости. Ми можемо використовувати ці координати. Хочу подякувати їм за те, що вони теж наближають деокупацію Криму", - зазначив Братчук.

https://www.youtube.com/watch?v=inwZYZGKE7c

Як писав "Ми-Україна" раніше, під час проведення рятувальної операції у Покровську загинув заступник голови ДСНС України у Донецькій області Андрій Омельченко. 

Головне