Братчук: Наратив, що "усі системи ППО віддали на Київ" - вкид російської пропаганди

Братчук: Наратив, що

Наратив про те, що "усі системи ППО віддали на Київ", це вкид російської пропаганди. Таку думку висловив речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

"Інформаційно сьогодні певні експертні думки ворог намагається розхитати з плюсом для себе. Те, що "віддали все на Київ, закрили небо над столицею, а всі інші регіони залишайтеся, воюйте, як хочете, як знаєте". Сьогодні наші військові розподіляють сили і засоби ППО і протиракетної оборони. Вони знають де найкраще, що найкраще ставити. І я думаю, що шкідлива теза така "все на Київ". Закрили там, де це необхідно", - наголосив Братчук.

Також він додав, що ефективність системи протиповітряної оборони у південних регіонах, зокрема в Одесі, покращилася.

"Подивіться, ефективність збивання в Одесі, не дивлячись на влучання, дуже висока. Будуть додаткові заходи і будуть додаткові засоби надані - буде ще краще", - заявив речник Української добровольчої армії "Південь".

Як повідомляли "Ми-Україна", речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив про необхідність посилення української системи протиповітряної оборони. За його словами, Україні потрібні системи ППО малого радіуса дії.

Головне