Боєприпаси радянських калібрів в обмін на нову зброю: Фесенко розповів про можливі домовленості між рф та КНДР

Боєприпаси радянських калібрів в обмін на нову зброю: Фесенко розповів про можливі домовленості між рф та КНДР

Росія хоче отримати від КНДР боєприпаси радянських калібрів. Натомість Північна Корея проситиме у рф нову зброю та розвідувальні технології. Таку думку висловив політолог Володимир Фесенко в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

"Путінська росія хоче отримати від Північної Кореї артилерійські снаряди ну і деякі інші боєприпаси радянських калібрів, вони є у Північної Кореї. В обмін на це північнокорейський диктатор хоче отримати або сучасну зброю від росії, або новітні військові технології. Зокрема звертає на себе склад делегації північнокорейського диктатора (до росії, - ред.). Там є люди, які відповідають за розвідку, за військовий сектор. І є припущення, що Північна Корея хоче через росію отримувати супутникову розвідувальну інформацію. Ну і також новітні військові технології", - зазначив Фесенко.

При цьому він наголосив, якщо рф почне співпрацю з КНДР, це стане кроком до посилення санкцій проти Москви.

"Якщо росія на це піде, це буде прямим порушенням міжнародного санкційного режиму проти Північної Кореї, який був введений Організацією Об'єднаних Націй. І це, безумовно, якщо росія це зробить, це стане приводом для США і більшості країн світу ввести додаткові санкції проти росії", - заявив політолог. 

Як повідомляли "Ми-Україна", 12 вересня стало відомо, що лідер Північної Кореї Кім Чен Ин прибув до росії. В рф він проведе переговори з російським диктатором Володимиром Путіним.

Головне