Борисов під час судового засідання показав свої травми та "наслідки обстрілу"

Борисов під час судового засідання показав свої травми та

Екскерівник Одеського регіонального центру комплектування та соціальної підтримки Євген Борисов під час судового засідання почав показувати свої травми та "наслідки обстрілу".

Про це він розповів із зали суду, передає наша кореспондентка.

Він заявив, що "щоб вижити, має пити пігулки. Дорогі, а то помре".

Щодо свого виїзду сказав, що є військовим, і він нібито "отримав дозвіл". Та додав, що поїхав до Туреччини за свої кошти, обстежився там у хірурга. Проте звідки в нього гроші - так і не пояснив.

Нагадаємо, працівники ДБР спільно з Генпрокуратурою у понеділок, 24 липня, затримали одеського колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. За даними ЗМІ – це Євген Борисов. У суботу, 22 липня, йому оголосили про підозру у незаконному збагаченні на сотні мільйонів гривень. Його також звинувачують в умисному ухиленні від несення служби.

Родичі  Борисова заявили, що нібито не мали достатньої кількості активів, отриманих законних шляхом, тому вони не могли купити будинок за 4 млн євро, дорогі авто та інше майно. Про це розповіла радниця з комунікацій Державного бюро розслідування Тетяна Сапьян.

“Мати підозрюваного купила житловий будинок в Іспанії і так легко, жартую, з картки змогла перевести 4 млн євро. Свекруха витратилася на дорогі автівки. Дружина знайшла, витягла, мабуть, із запасів, але понад 700 тис. євро для того, щоб придбати одне з приміщень для бізнесу. Усі ці родичі не мали достатньої кількості активів, які отримані саме із законних джерел”, – розповіла Сапьян.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, ДБР веде понад 100 кримінальних проваджень щодо військкоматів.

Головне