Бої за Табаївку: село перебуває під контролем українських захисників

Бої за Табаївку: село перебуває під контролем українських захисників

Збройні сили України ведуть тяжкі бої за село Табаївка Харківської області. Населений пункт перебуває під контролем українських захисників. Про це заявив очільник пресслужби східного угруповання військ Ілля Євлаш, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

За його словами, російські окупанти продовжують наступальні дії, зокрема біля Куп’янська.

Крім того, армія рф продовжує тиснути на Бахмутському напрямку та застосовує важку артилерію. 

"Лінія фронту наразі залишається дуже динамічною, противник продовжує свої наступальні дії, зокрема біля Куп’янська. За Табаївку також точаться важкі бої, наразі село не перебуває під контролем окупантів, і там ведуться артилерійські дуелі. Окрім того, противник продовжує тиснути і на Бахмутському напрямку, застосовує важку артилерію, БПЛА, як дрони-камікадзе, так і використовує тактику скидів на позиції наших захисників", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що українські бійці протягом доби ліквідувати понад 200 російських загарбників на Лимано-Куп’янському напрямку.

"Нашим хлопцям вдалося на Лимано-Куп’янському напрямку за минулу добу ліквідувати понад 200 окупантів, а саме 228, та ще 75 зразків озброєння і військової техніки", - наголосив Євлаш.

Нагадаємо, що на кордонах Сумської та Чернігівської областей перебувають 19 тисяч військових

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, інформація про підготовку російського наступу на Харківську область не відповідає дійсності, а ЗМІ "перекрутили" наявні дані.

Головне