Bloomberg: В'єтнам придбає у США 50 літаків Boeing

Bloomberg: В'єтнам придбає у США 50 літаків Boeing

В'єтнам хоче підписати угоду на закупівлю у Сполучених Штатах Америки 50 літаків Boeing 737 Max на суму 10 млрд. доларів під час візиту Джо Байдена до країни, інформує Bloomberg. 

Відомо, що угода дозволить національному перевізнику Vietnam Airlines замінити понад 40 літаків Airbus SE A321 старішого покоління. 

“Будь-яке замовлення буде розглядатися як прорив для компанії Boeing, оскільки Vietnam Airlines до цього використовувала тільки однофюзеляжні літаки Airbus”, - йдеться в повідомленні.

Крім того, угода буде повторювати угоду, укладену під час візиту Барака Обами до В'єтнаму у 2016 році, коли бюджетний перевізник Vietjet Aviation JSC підписав договір на купівлю 11,3 млрд доларір за 100 літаків Boeing 737 Max.

Нагадаємо, що британські літаки, ймовірно, захищають українські кораблі із зерном від нападу російських військ після скасування “зернової угоди”.

Як писали “Ми-Україна” раніше, у ніч на середу, 30 серпня, російське місто Псков атакували безпілотники. Удар було завдано по місцевому аеродрому.

Головне