Близько 10 "шахедів" вночі намагалися атакувати Київ: сили ППО збили всі дрони

Близько 10

Київ та область опинилися під ударом ворога минулої ночі. Спочатку росіяни атакували регіон балістикою, а згодом - ударними дронами.

Як повідомили у Київській міській військовій адміністрації, на столицю вночі летіли дві балістичні ракети та близько десяти "шахедів".

"Вдруге з початку серпня ворог спрямував свої повітряні атаки на Київ. Ця ніч 11.05.2024 розпочалася із запуску балістичних ракет в напрямку Києва. Як і попередній раз, 6 днів тому, повітряні цілі (на кшталт Іскандер-М або північнокорейської KN-23) столиці не досягли, удар на себе прийняло передмістя. На той момент вже було відомо по кілька десятків запущених по Україні ударних БпЛА типу "Shahed". Біля десятка з них, після складних маневрів, намагалися атакувати Київ. Але силами та засобами ППО всі ударні дрони ворога були збиті в повітряному просторі столиці України", - зазначили у відомстві.

Також у КМВА зазначили - у столиці після атаки ворога не зафіксовано руйнувань та потерпілих, однак нині вся інформація ще уточнюється.

"Ніколи не втомлюся повторювати щоразу - не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Кожна з тривог оголошується на підставі реальних небезпек! Тому завжди прямуйте до укриття", - наголосив очільник КМВА Сергій Попко.

Як повідомляли "Ми-Україна", російське окупаційне військо у ніч на 11 серпня атакувало Київщину ракетами та вбило чотирирічного хлопчика.

Головне