Блінкен відреагував на масований ракетний обстріл росіян по Україні

Блінкен відреагував на масований ракетний обстріл росіян по Україні

Сполучені Штати Америки віддані ідеалам свободи і завжди виступатимуть проти тиранії у світі та продовжують стояти на боці України, яка бореться у війні проти російської федерації. Про це заявив очільник Держдепартаменту США Ентоні Блінкен, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

"Америка стоятиме на боці свободи сьогодні, завтра й завжди. Америка виступає проти тиранії та гноблення. Америка стоїть на боці народу України", - зазначив він.

Блінкен додав, що США засуджують воєнні злочини російських окупантів, які здійснюються проти українського народу.

"У той час, як Путін продовжує свою жорстоку загарбницьку війну, ми повинні підтримати Україну в її зусиллях із захисту. Конгрес має перейти до дій у новому році", - наголосив очільник Держдепартаменту США.

Нагадаємо, що російські запаси ракет та безпілотників, а також темпи виробництва, ймовірно, не дозволяють рф проводити регулярні широкомасштабні ракетні удари, але, ймовірно, дозволяють виконувати більш послідовні удари за допомогою дронів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, внаслідок російської атаки по території України наразі відомо про 30 загиблих та більш як 160 поранених

Головне