Бєлгород під обстрілом: росіяни скаржаться на потужні прильоти (відео)

Бєлгород під обстрілом: росіяни скаржаться на потужні прильоти (відео)

Зранку в суботу, 30 грудня, російське місто Бєлгород опинилось під обстрілом. Росіяни скаржаться на потужні прильоти, зокрема, і в центрі міста.

Про це пишуть місцеві пабліки та губернатор Бєлгородської області рф Вячеслав Гладков. За словами очевидців, це один з найсильніших обстрілів російського міста за останній час. 

На відео видно палаючі авто та частково зруйновані будівлі. Клуби диму йдуть з головної площі міста, де знаходиться центральна ялинка.

Після масованого обстрілу Бєлгорода у місті також увімкнули сирену. Губернатор області Гладков закликав жителів міста спуститись в укриття. Також місцева влада повідомила про жертви, однак без жодних доказів. На усіх відео поширених в мережі, не видно поранених людей.

Одразу після ввімкнення сигналу повітряної тривоги на Бєлгородщині жителі міста почали публікувати відео зачинених укриттів.

Тривога в регіоні тривала близько 45 хвилин, після чого її скасували. При цьому місцеві продовжують повідомляти про звуки вибухів.

За словами Гладкова, під обстріл потрапило також селище Уразово Валуйського міського округу. Постраждалих там також нібито немає. Влада заявила про пряме влучення снаряда до будівлі фізкультурно-оздоровчого комплексу та про пошкодження близько 20 приватних домоволодінь та лінії електропередачі.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у російському Бєлгороді зранку 30 грудня пролунали сильні вибухи. Влада російської федерації стверджує, що внаслідок падіння уламків одна людина загинула, ще одна особа постраждала.

Головне