Біженку з України арештували у Флориді за побиття 3-річного сина (відео)

Біженку з України арештували у Флориді за побиття 3-річного сина (відео)

Біженку з України арештували у Південній Флориді (США) за побиття власного 3-річного сина. Відео зафіксувала камера спостереження у багатоквартирному будинку.

Про це повідомив телеканал CBS. 

На відео видно, як 29-річна українка Юлія Сторожук штовхнула дитину на підлогу, а потім кілька разів вдарила хлопчика ногами. Відео побачили сусіди. Вони і повідомили правоохоронцям про насильство, яке скоїла жінка над дитиною.

Поліцейським жінка повідомила, що ніколи раніше не била сина. За її словами, це був єдиний випадок. Вона також зазначила, що 3-річний хлопчик хотів самостійно піти на дитячий майданчик, погано поводився і не слухався.

Матері висунули звинувачення у жорстокому поводженні з дітьми. Її вже випустили під заставу 5 тис. доларів та заборонили контактувати з дитиною. Поліцейський, який складав протокол, заявив, що у дитини був синець на щоці та лобі, синці на руці та коліні.

Жінка розповіла правоохоронним органам, що є мамою-одиначкою. Вона переїхала до Сполучених Штатів, у місто Санні-Айлс-Біч у Флориді, через війну в Україні рік тому, а раніше працювала стюардесою.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Бельгії під час шторму 2 листопада загинув маленький українець. П'ятирічний хлопчик помер внаслідок нещасного випадку.

Головне