Біля Ульяновська в рф з рейок зійшли вагони з пальним

Біля Ульяновська в рф з рейок зійшли вагони з пальним

Біля міста Ульяновська в росії сталася чергова надзвичайна подія на залізниці. З рейок зійшли кілька вагонів із газом та бензином.

Про це повідомив Telegram-канал Baza. Як зазначається, інцидент трапився 30 травня близько 4 години ранку. Епіцентром події стала ділянка залізниці, розташована недалеко від станції "Ульяновськ-2".

Внаслідок цього принаймні один із вагонів перекинувся на бік. Водночас з рейок зійшли ще два вагони з пальним.

При цьому причиною інциденту начебто могла бути диверсія - на місці, ймовірно, виявили сліди пошкодження залізничних колій.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у щоденному огляді розвідки Міністерства оборони Великої Британії розповіли, що рф не зможе захистити свою протяжну залізничну мережу від диверсій. Підриви поїздів призводять до короткострокових затримок поставок для армії. Охороняти таку велику мережу колій непросто. Як зазначається, нещодавній сплеск залізничних аварій у російських районах, що межують з Україною, був викликаний підривами. Їх здійснили невідомі суб’єкти. Крім того, розвідка зазначає, що останнім часом зросла кількість таких інцидентів на російській залізниці у прикордонних з Україною районах. 

Також у російській столиці Москві та області пролунали вибухи вранці, 30 травня. Ймовірно, відбулася атака безпілотників. Як зазначається, вибухи прогриміли зранку в деяких районах міста та в Підмосков’ї. За словами мера, у результаті атаки дронів “у кількох будинках сталися незначні пошкодження”. У кількох квартирах вилетіло скло.

Головне