Більшість російської "спецури" лежить на дні Київського водосховища, вони нікому не потрібні, - Марків

Більшість російської

Більшість російської "спецури" лежить на дні Київського водосховища. Про це розповів офіцер батальйону оперативного призначення імені генерала Кульчицького НГУ Віталій Марків в інтервʼю на телеканалі "Ми-Україна".

За його словами, росії не потрібні її загиблі воїни, тому вони так і продовжують лежати там, де померли.

"У них (росіян, - ред.) є військові професійні підрозділи, які не потрібно в жодному разі недооцінювати. Коли ти недооцінюєш ворога, ти вже починаєш програвати сам собі. Але їхня "спецура" теж вмирає, вони не є якісь там надзвичайні солдати. Більшість "спецури" лягло біля Київщини та й лежить у Київському водосховищі на дні до сих пір. І вони нікому не потрібні. І це все буде з кожним, хто прийде з мечем до нас. Вони від цього меча і поляжуть", - заявив Віталій Марків.

Нагадаємо, за останніми даними Генерального штабу ЗСУ в Україні вже загинули майже 173 тисячі російських військових. За минулу добу Сили оборони України ліквідували 630 представників російського окупаційного війська.

Як повідомляли "Ми-Україна", 31 березня минув рік з моменту звільнення Бучанського району від російських окупантів. Окупація тривала 33 дні. За цей час росіяни вбили понад 1 400 мирних жителів і зруйнували 3 846 житлових будинків. В цілому було вчинено 9 000 воєнних злочинів, однак це лише ті, що були зафіксовані.

Головне