Більше 60% мостів у Києві мають 5-ий рівень аварійності, - Вітренко

Більше 60% мостів у Києві мають 5-ий рівень аварійності, - Вітренко

Понад 60% мостів у Києві перебувають у вкрай незадовільному стані. Їхній рівень аварійності настільки високий, що експлуати ці мости стає небезпечно та неможливо. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив голова постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету, соціально- економічного розвитку та інвестиційної діяльності Андрій Вітренко.

"Місто Київ керується законом - "друзям все, а іншим закон України". Місто реалізує невеличкі проєкти, які створюють вау-ефект. Це все відбувається замість того, щоб утримувати аварійну інфраструктуру та лагодити мости", - заявив голова постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету, соціально- економічного розвитку та інвестиційної діяльності.

За його словами, вчора кияни стали свідками бездіяльності влади, коли впала частина Повітрофлотського мосту.

Нагадаємо, Сполучені Штати призупинять усі замовлення від інших країн на системи ППО Patriot і ракети-перехоплювачі до них. Натомість усі наявні системи США віддаватимуть Україні. Про це повідомило видання Financial Times. 

Як писали "Ми-Укарїна" раніше, у Польщі автобус "Варшава-Львів", в якому перебували 58 пасажирів, не впорався з керуванням, з'їхав у кювет і перекинувся. Про це повідомила поліція Любліна. Мова про автобус MAN сполученням "Варшава-Львів".

Головне