Біля Львова сталась масова ДТП - 27 людей постраждали, троє загинули

Біля Львова сталась масова ДТП - 27 людей постраждали, троє загинули

На окружній дорозі Львова сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода з численними жертвами. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Аварія трапилася близько 06:30 на трасі Київ-Чоп поблизу села Чишки.

У зіткненні взяли участь рейсовий автобус міжнародного сполучення "Варшава-Одеса", вантажівка "Нової пошти" та кілька легкових автомобілів. Внаслідок аварії загинуло троє осіб, ще 27 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Рух на ділянці дороги, де сталася ДТП, повністю перекрито. Всі транспортні засоби перенаправляють через місто Винники. Правоохоронні органи та рятувальники працюють на місці події.

Ситуація залишається напруженою, і влада закликає водіїв бути обережними та по можливості уникати цієї ділянки дороги. Додаткова інформація про причини аварії та стан постраждалих буде надана пізніше.

Нагадаємо, російська армія у ніч на 11 жовтня здійснила атаку балістичними ракетами по Одеському району, в результаті чого загинуло четверо цивільних осіб, включаючи підлітка. Ще десять людей зазнали поранень, повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Як писали "Ми-Україна" раніше, усі ворожі безпілотники, що загрожували столиці, були знищені силами протиповітряної оборони. Про це повідомляє київська міська військова адміністрація.

Головне