Біля Греції затонуло вантажне судно: 13 осіб зникли безвісти

Біля Греції затонуло вантажне судно: 13 осіб зникли безвісти

Біля грецького острова Лесбос у східній частині Егейського моря у неділю, 26 листопада, затонуло вантажне судно, в результаті 13 осіб зникли безвісти, інформує Ekathimerini.

"Вантажне судно о 7 ранку за місцевим часом сповістило про механічну несправність. О 08:20 капітан судна сказав, що воно крениться, і активував екстрений виклик, після чого судно зникло з радарів", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що пошуково-рятувальні роботи проводять пʼять вантажних суден, три катери адміністрації порту, гелікоптер та фрегат ВМС Греції.

Відомо, що рятувальникам вдалося знайти одного моряка.

Зазначається, що судно, яке зникло з радарів перевозило сіль з Єгипту до Стамбула.

"Затонуле судно, яке плавало під прапором Коморських островів і керувалося ліванською компанією, перевозило сіль з Єгипту до Стамбула з 14 членами екіпажу - одним громадянином Індії, 11 громадянами Єгипту та двома громадянами Сирії", - пише видання.

Нагадаємо, що Єменські хусити в неділю, 19 листопада, захопили вантажний корабель в Червоному морі. Він частково належить бізнесмену з Ізраїлю Рамі Унгеру.

Як повідомляли "Ми-Україна", біля узбережжя Туреччини у неділю, 19 листопада, через шторм на дві частини розколовся суховантаж Pallada, який йшов з Одеси. 

Головне