Білий дім попереджає про можливу атаку Ірану на Ізраїль цього тижня

Білий дім попереджає про можливу атаку Ірану на Ізраїль цього тижня

У Сполучених Штатах заявили, що погоджуються з оцінками розвідки, що Іран та/або його союзники на Близькому Сході можуть "напасти на Ізраїль вже цього тижня", і закликали Тегеран "відступити" від своїх планів. 

Координатор зі стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі заявив, що Іран може здійснити атаку на Ізраїль найближчим часом.

За інформацією AFP, Іран та ліванське угруповання "Хезболла" пообіцяли помститися за вбивства лідера ХАМАС Ісмаїла Ганії та командира "Хезболли" Фуада Шукра. Кірбі підкреслив, що слід бути готовими до значної серії атак.

"Ми повинні бути готові до того, що може бути значна серія нападів, і саме тому, знову ж таки, ми збільшили наші військові сили і засоби в регіоні навіть за останні кілька днів", – сказав Кірбі.

Нагадаємо, війська рф обстрілювали Нікопольський район Дніпропетровської області з вечора до ранку. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Як писали "Ми-Україна" раніше, колишній президент США Дональд Трамп розглядає можливість залучення американського мільярдера Ілона Маска в якості свого політичного радника у разі перемоги на виборах восени. Про це повідомляє видання Reuters.

Головне