Били з артилерії, РСЗВ, танків та авіації: на Херсонщині внаслідок атаки рф загинула людина

Били з артилерії, РСЗВ, танків та авіації: на Херсонщині внаслідок атаки рф загинула людина

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення Херсонщини. Вранці 3 березня загарбники обстріляли регіон з артилерії, мінометів, РСЗВ, танків та авіації. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

За даними відомства, внаслідок ворожих атак одна людина загинула та три отримали поранення.

"На Херсонщині внаслідок російських атак одна людина загинула та три отримали поранення, серед них двоє поліцейських. Армія країни-агресора продовжує терор мирного населення правобережжя Херсонщини. 

Ворог бив по житлових кварталах деокупованих населених пунктів з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню, танків, авіації та БпЛА", - йдеться у повідомленні.

Водночас у Херсонській обласній військовій адміністрації зазначили, що окупанти здійснили удар по Корабельному району Херсона.

"Зранку російські окупанти обстріляли Херсон. Під ударом опинився Корабельний район. Є "прильот" у житловий будинок, пошкоджено вікна. Уламками посікло 65-річного чоловіка", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", російське окупаційне військо вранці 3 березня здійснило ракетний удар по Покровську та Мирнограду. Покровськ росіяни атакували "Іскандером-М" близько 06:30. 

Головне