"Білі вовки" СБУ показали, як знищують вже третій російський танковий полк (відео)

Сили оборони України продовжують нищити ворога, який прийшов з війною в нашу країну. Зокрема, це роблять бійці підрозділу Центру спецоперацій "А" СБУ "Білий вовк".

Цей підрозділ вже неодноразово віздначався знищенням російських танків. На їхньому рахунку вже майже три знищених російських танкових полки.

"Підрозділ Центру спецоперацій "А" СБУ "Білий вовк" знищує вже третій російський танковий полк. З початку повномасштабного вторгнення бійці лише цього підрозділу у складі ЦСО "А" знищили 216 танків", - зазначили у СБУ.

Також у спецслужбі додали: "Враховуючи, що штатна чисельність танкового полку армії рф становить 94 одиниці, то наші хлопці вже "закрили" на своєму рахунку 2 полки і наполегливо добивають третій!"

Нагадаємо, втрати особового складу рф з початку повномасштабної війни в Україні перевищили 260 тисяч осіб. За минулу добу Сили оборони ліквідували ще 640 окупантів, знищили 12 танків ворога та 18 артсистем. 

Як повідомляли "Ми-Україна", Сили оборони України виявили ворожий склад із боєприпасами та знищили його. Це результат роботи батальйону “Свобода” бригади “Рубіж” “Гвардії наступу”.

Головне