Бійці 150 ОМБр дронами знищили ДРГ на околиці Торецька (Відео)

Бійці 150 ОМБр дронами знищили ДРГ на околиці Торецька (Відео)

Оператори безпілотних літальних апаратів (БпЛА) 150-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України успішно нейтралізували диверсійно-розвідувальну групу (ДРГ) російських окупантів на околицях Торецька, Донецька область. Про це повідомляється на офіційній сторінці бригади у Facebook.

За інформацією військових, ворожа група намагалася сховатися в одному з будинків на околиці міста, вважаючи своє розташування надійним. Однак українські захисники виявили противника та ефективно застосували FPV-дрони для його ліквідації.

Завдяки успішній операції українських військових вдалося зупинити просування ворога на цій ділянці фронту. Це ще раз демонструє високий професіоналізм та технічну оснащеність українських Збройних Сил у протидії російській агресії.

Використання дронів у бойових діях стає все більш поширеним та ефективним методом ведення сучасної війни, особливо в умовах складного міського ландшафту.

Українські військові продовжують вдосконалювати свої навички у застосуванні цих передових технологій для захисту територіальної цілісності країни.

Нагадаємо, ремонтні бригади енергетиків активно працюють над відновленням електропостачання для всіх абонентів у місті Ромна на Сумщині. Наразі вже підключені об'єкти критичної інфраструктури та частина приватного сектору.

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупанти активно використовують авіацію, зокрема скидають КАБи, та атакують на східних і південних напрямках, особливо в районах Покровська та Курахового. З початку доби кількість бойових зіткнень вздовж всієї лінії фронту зросла до 95.

Головне