Бій Усика і Ф'юрі: промоутер британського боксера назвав нову дату

Бій Усика і Ф'юрі: промоутер британського боксера назвав нову дату

Усик та Ф'юрі провели першу битві поглядів перед прийдешнім поєдинком

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик зустрівся з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі після важкої перемоги останнього над бійцем змішаних мистецтв Френсісом Нганну. Про це повідомляє Boxing on TNT Sports.

Після перемоги чемпіона WBC в Ер-Ріяді на ринг піднявся 36-річний український боксер.

Усик та Ф'юрі зійшлися в першій битві поглядів перед прийдешнім поєдинком. У вересні вони підписали контракт на бій за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Найімовірніше, на ринг український та британський боксери вийдуть 23 грудня.

"Побачимося 23 грудня, я пішов спати", – відповів Усик на запитання журналіста, чи справді поєдинок відбудеться ще цьогоріч, після битви поглядів. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, український боксер Олександр Усик упевнено здолав британця Даніеля Дюбуа та зберіг титули провідних боксерських організацій планети. Таким чином, Усик вдруге у своїй кар’єрі відстояв титули чемпіона світу.

Поєдинок прогнозовано обидва боксери розпочали обережно. Утім, нетипово для хевівейту і Усик, і Дюбуа багато рухалися по рингу та намагалися реагувати на кожен випад один одного. У другому раунді британець вперше використав заборонений прийом – без наслідків.

 

Головне