Безпілотники СБУ вразили в Криму низку важливих військових об’єктів, - джерела

Безпілотники СБУ вразили в Криму низку важливих військових об’єктів, - джерела

Безпілотники Служби безпеки України вразили в окупованому Криму низку важливих військових об’єктів російської армії.

Про це повідомили джерела "Ми-Україна". Як зазначається, удар відбувся зранку у вівторок, 5 грудня. Безпілотники влучили в:

  • радіолокаційну систему "Небо-М" в районі н.п Багерово;
  • стоянку гелікоптерів;
  • радіолокаційну систему П-18 "Терек";
  • систему управління зенітно-ракетних підрозділів "Байкал-1М" біля населеного пункту Стрілкове

Вранці писали, що десятки безпілотників намагалися атакувати нафтобазу на захопленому росіянами півострові. Вибухи чули мешканці Керчі, Феодосії та старого Криму. Окупаційній владі півострова довелося закрити Кримський міст. У соцмережах також повідомляли про проблеми зі світлом в Керченському районі.

Тим часом у Міноборони рф прозвітували про нібито збиття 41 дрона, а про знищення певних об'єктів у Кремлі вирішили не розповідати.

Нагадаємо, у Криму дві диверсантки отруїли російських окупантів у військовій частині Сімферополя. Джерела у російських спецслужбах розповіли подробиці про те, ким були ці дві дівчини. Як зазначається, обидві дівчини є уродженками Криму, одна з них народилася у Сімферополі, інша – у Саках. Їх приблизний вік, за словами джерела у ФСБ, 22 і 25 років. Їх назвали "симпатичними" та "навіть модельної зовнішності" тощо.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, співробітники СБУ завдали удару по ворожому складу біля Сватового на Луганщині. Силовики добули розвіддані щодо розміщення складу боєприпасів та бронетехніки агресора. Після отриманої інформації вони ліквідували склад боєприпасів.

Головне