Безпілотник "Хезболли" вдарив по військовій базі ЦАХАЛу: четверо загиблих, майже 70 поранених

Безпілотник

Терористи угруповання "Хезболли" здійснили атаку безпілотником на військову базу на район Біньяміна на півночі Ізраїлю. У результаті удару постраждали щонайменше 67 осіб, четверо загинули.

Про це повідомила Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ).

Для атаки терористи використали ударні безпілотники "Mirsad". Атака була проведена з території Лівану.

Один із дронів був збитий біля узбережжя на північ від Хайфи, а другий після переслідування гелікоптерами і літаками ізраїльської армії зник з радарів. Після цього пролунав вибух.

"Учора (неділя) БПЛА, запущений терористичною організацією "Хезболла", влучив по військовій базі поблизу Біньяміни. Усіх постраждалих евакуйовано до лікарень, їхні родини повідомлено", - йдеться в заяві.

Сім осіб перебувають у критичному стані, їх госпіталізували. Ведеться розслідування, щоб з'ясувати, як саме безпілотникам вдалося обійти ізраїльську систему протиповітряної оборони.

Нагадаємо, два ізраїльські танки прорвалися через ворота бази миротворчих сил ООН на півдні Лівану 14 жовтня. 

Ізраїльські військові повідомили, що їхні солдати зазнали атаки протитанковими ракетами з боку бойовиків Хезболли, внаслідок чого було поранено 25 військовослужбовців. Інцидент стався поблизу посту UNIFIL, тому один із танків, який намагався евакуювати поранених під обстрілом, відступив до бази миротворців.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в Німеччині заявили про готовність передати Україні ракети Taurus, але є умови.

Головне